kek
MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Njoftime / Janë përkujtuar dëshmorët: Brahimaj, Ramizin, Sherifin, Rexhepin, Murselin dhe nënën Nemkë

Janë përkujtuar dëshmorët: Brahimaj, Ramizin, Sherifin, Rexhepin, Murselin dhe nënën Nemkë

Luftëtari i Lirisë z. Salih Lajci ka përkujtuar të rënët e familjes Brahimaj, Ramizin, Sherifin, Rexhepin, Murselin dhe nënën Nemkë. Në shenjë nderimi u zbulua pllaka përkujtimore. Kjo lagje ishte pjesë ndërlidhëse e brigadës 136 “Rugova” dhe brigadës 133 “Adrian Krasniqi” të ZOD-it. Këta dëshmorë që i përkujtuam sot i bashkuan guximin, përkushtimin dhe dijen, prandaj sollen lirinë. ka shkruar ne postimin e tij Luftëtari i Lirisë z. Salih Lajci .

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Lypjan mbahet tubimin promovues i kandidatëve për deputetë të Nismës Socialdemokrate

Sot në Lypjan mbahet tubimin promovues i kandidatëve për deputetë të Nismës Socialdemokrate

Sot në Lypjan mbahet tubimin promovues i kandidatëve për deputetë të Nismës Socialdemokrate.  Tubimi mbahet ...