Jashari: Lufta heroike e Rasim Kiçinës e Ragip Halilajt ka ngelur në kujtesën e pashlyeshme të popullit shqiptar

Jashari: Lufta heroike e Rasim Kiçinës e Ragip Halilajt ka ngelur në kujtesën e pashlyeshme të popullit shqiptar

Kryetari i Skenderajt me bashkëpunëtorë ka bërë homazhe në nderim të 20 vjetorit të rënies heroike të dëshmorëve të kombit Rasim Kiçina e Ragip Halilaj. Ai ka thënë së lufta heroike e tyre ka ngelur në kujtesën e pashlyeshme të popullit shqiptar. “Lufta dhe rezistenca heroike e trimave Rasim Kiçina e Ragip Halilaj, ka ngelur në kujtesë të pashlyeshme të popullit shqiptar dhe bashkëluftëtarëve, me të cilët luftoi deri në rënien heroike, me 30 maj të vitit 1999. Andaj, sot, në këtë vit jubilar, kujtojmë me respekt të lartë sakrificën e tyre sublime, që vetëm trimat e vërtetë bëjnë të tilla veprime”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …