Ka ndërruar jetë, Faik Ramadani, nga fshati Reçak i komunës së Shtimes

Ka ndërruar jetë, Faik Ramadani, nga fshati Reçak i komunës së Shtimes

Ka ndërruar jetë, Faik Ramadani nga fshati Reçak i komunës së Shtimes. Ai  ishte babai i tre bijve: Fatmirit, Saliut dhe Nexhatit, të cilët ishin vrarë dhe masakruar,  në Reçak më 15 janar 1999, nga forcat ushtarake e policore serbe, me ç’ rast  ishin vrarë 42 pjesëtarë të popullatës civile, paraprakisht kishin rënë nëntë dëshmorë, në përpjekje për ta mbrojtur popullatën civile.

Kontrolloni gjithashtu

Malisheva po shënon 17 Shkurtin me mbledhje solemne dhe duke i kujtuar të gjithë ata që kontribuuan për pavarësi

Me aktivitete të ndryshme, Komuna e Malishevës po e shënon 17 Shkurtin-Ditën e Shpalljes së …