Ka ndërruar jetë luftëtari i lirisë Ilmi Kurtaj pjestarë i Brigadës 128 të Zonës Operative të Pashtrikut

Ka ndërruar jetë luftëtari i lirisë Ilmi Kurtaj pjestarë i Brigadës 128 të Zonës Operative të Pashtrikut

Në moshën 63 vjeçare, ka ndërruar jetë veterani dhe invalidi i luftës së UÇK-së, nga fshati Zhur, Ilmi Shefki Kurtaj. Invalidi i UCK-së, kohëve të fundit u rëndua nga shëndeti, pas plagëve që kishte marr në Gorozhup në luftën e Kosovës. Luftëtari i Lirisë Ilmi Kurtaj ishte pjestarë i Brigadës 128 të Zonës Operative të Pashtrikut. Familjarët kanë bërë të ditur se varrimi i të ndjerit bëhet nesër me datë 26.01.2022

Kontrolloni gjithashtu

Në 40-vjetorin e vrasjes nga ish-ushtria jugosllave, përkujtohet dëshmori, Nazmi Avdullah Muja nga fshati Gradicë

Sot në 40-vjetorin e rënies, përkujtohet dëshmori, Nazmi Avdullah Muja nga fshati Gradicë

Sot në 40-vjetorin e rënies së dëshmorit, Nazmi Muja, në ish armatën jugosllave,  në fshatin  …