Ka ndërruar jetë, veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Buliqi nga fshati Çubrel i komunës së Skënderajt

Ka ndërruar jetë, veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Buliqi nga fshati Çubrel i komunës së Skënderajt

Komandanti i Zonës së Drenicës gjatë luftës së UÇK-së,  Sami Lushtaku ka njohur se ka ndërruar jetë, veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Buliqi, nga fshati Çubrel i komunës së Skënderajt. Ai në një postim të tij ka shkruar: I dhembshëm lajmi për vdekjen e bashkëluftëtarit nga Çubreli i Skenderajt, Adem Buliqi. Ademi ishte veteran i UÇK-së dhe TMK-së. Ishte shumë i dashur, i vendosur në parime e mikpritës i madh.

Ngushëllimet më të thella familjes Buliqi, miqve e dashamirëve.

U prehtë në paqe!

 

Kontrolloni gjithashtu

Byroja Kosovare e Sigurimeve në 20 muajt e fundit trajton 11.435 lëndë

Në 20-të muajt e fundit, Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka mbyllur hiç më pakë …