Ka ndërruar jetë Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Alush Krasniqi, ushtar i Brigadës 122″Imer Krasniqi”

Luftëtari i lirisë, Metush Kryeziu,  ka bërë të ditur se sot ka ndërruar jetë Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Alush Krasniqi, i lindur me 27 prill të vitit 1958 në fshatin Drenovc të Komunës së  Malishevës.  Alush Krasniqi, ishte Ushtar i Brigadës 122″Imer Krasniqi”. Varrimi do të bëhet sot në orën 15:30 në vendlindjeen e tij  fshatin Drenovc!  Me këtë rast eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Metush  Krasniqi u ka shprehur ngushëllime Familjes Krasniqi, dhe Bashkëluftëtarëve të OVL-UÇK-së.

Kontrolloni gjithashtu

LEGJENDAT BOTËRORE në Hardh FEST 2023!

LEGJENDAT BOTËRORE në Hardh FEST 2023!

Përjetoni aventurën më unike në festivalin më të vizituar HARDH FEST, me performancë mahnitëse nga yjet …