Fillimi / Lajmet / Këshilltari i kryeministrit Kurti, Jeton Zulfaj, iu ka kundërpërgjigjur ambasadorit të Gjermanisë në Prishtinë, Jorn Rohde
Ambasadori gjerman, Jorn Rohde

Këshilltari i kryeministrit Kurti, Jeton Zulfaj, iu ka kundërpërgjigjur ambasadorit të Gjermanisë në Prishtinë, Jorn Rohde

Këshilltari politik i kryeministrit Albin Kurti, Jeton Zulfaj, iu ka kundërpërgjigjur ambasadorit të Gjermanisë në Prishtinë, Jorn Rohde, pasi ai e  ka shpërndarë në rrjetin social, qëndrimin dhe kërkesën e Kuintit që t’iu lejohet serbëve të Kosovës të votojnë për referendumin e Serbisë bazuar në praktikat e mëhershme. Ai k a thënë se praktikat e mëhershme kanë qenë praktika të këqija. Praktika e vendosur ishte një praktikë e keqe ku strukturat e huaja ilegale janë lejuar që të operojnë lirshëm në vendin tonë. Të gjithë serbët në Kosovë me shtetësi të dyfishtë mund të votojnë në zyrën ndërlidhëse në Prishtinë ose përmes postës. Ju të gjithë e mbështetni sundimin e ligjit në Kosovë”, ka shkruar Zulfaj.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kurti: Me rikthimin në punë të bllokut B2 Kosova për çdo orë do t’i paguajë rreth 50 mijë euro import më pak

Kryeministri, Albin Kurti e ka vlerësuar lart rikthimin në funksion të bllokut B2. Ai ka ...