driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Kabineti i kryeministrit Haradinaj nuk e ka ndërmend të heqë dorë nga formimi Ushtrisë së Kosovës
Qeveria e ka emëruar Drejtorin Agjencisë Qendrore të Prokurimit dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Akreditimit të Kosovës

Kabineti i kryeministrit Haradinaj nuk e ka ndërmend të heqë dorë nga formimi Ushtrisë së Kosovës

Kabineti i kryeministrit, Ramush Haradinaj nuk e ka ndërmend të heqë dorë nga formimi  Ushtrisë së Kosovës dhe kërkon që kjo të ndodh  gjatë  këtij mandati. Në muajin maj do të shqyrtohet  projektligji për forcat e armatosura të Kosovës, ka deklaruar kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së, Haxhi Shala. Ndërkaq, profesori universitar, Arsim Bajrami thotë se ndërrimi i Kushtetutës është proces i komplikuar sepse Kushtetuta është e ngurtë dhe duhet të ndërrohet procedura kushtetuese, por ja vlen të fillohet ndërrimi i Kushtetutës dhe të sigurohet mbështetja e Bashkësisë Ndërkombëtare që të relativizohet bllokada serbe”, tha Bajrami. Tashmë është e qartë se Lista Serbe po e mban të bllokuar formimin e Ushtrisë së Kosovës.

 

Kontrolloni gjithashtu

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës, me theks në fushën e arsimit

Gjermania e gatshme për mbështetjen e mëtutjeshme të Republikës së Kosovës me theks në fushën e arsimit

“Shkëmbimi i nxënësve, studentëve dhe mësimdhënësve me institucionet e njohura gjermane është veprim i duhur ...