Fillimi / Lajmet / Kadrijaj: MPJD i ka ndaluar ambasadorët që t’i ofrojnë Komisionit raporte lidhur me personat që kanë kërkuar të kthehen
Kadrijaj: MPJD i ka ndaluar ambasadorët që t’i ofrojnë Komisionit raporte lidhur me personat që kanë kërkuar të kthehen

Kadrijaj: MPJD i ka ndaluar ambasadorët që t’i ofrojnë Komisionit raporte lidhur me personat që kanë kërkuar të kthehen

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë ka mbajtur sot mbledhjen e radhës ku është diskutuar për procesin e riatdhesimit gjatë pandemisë. Pas takimit Kryetarja e Komisionit, deputetja e AAK-së, Time Kadrijaj, ka akuzuar Ministrinë e Punëve të Jashtme se i ka ndaluar ambasadorët që t’i ofrojnë Komisionit raporte lidhur me personat që kanë kërkuar të kthehen. Kadrijaj ka thënë se Komisioni ka vendosur që sërish të ftojnë për raportim Drejtorin e Përgjithshëm.

Kontrolloni gjithashtu

Avokati Popullit, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit iu tërheq vëmendjen të gjitha institucioneve në vend

Avokati Popullit, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit tërheq vëmendjen e të ...