Kapter, Baki Ejupi, shëmbëlltyrë për edukimin e brezave

Kapter, Baki Ejupi, shëmbëlltyrë për edukimin e brezave

Dita e 29 Tetorit 2019, për Brigadën e Reagimit të Shpejtë të Batalionit të Tretë të Forcave të Sigurisë të Kosovës në Mitrovicë, solli dhembje të madhe, ku vdekja e rrëmbeu Kapter Bakiun, gjatë testimit të gatishmërisë kondicionale ushtarake.

45 vjeçari Baki Ejupi nga fshati Sekiraqë e Llapit, ishte luftëtar i orëve të para të Famëmadhes Ushtria Çlirimtare e Kosovës dhe aktualisht pjesëtari i stafit komandues të Brigadës.

Jeta e Kapter Bakiut, ishte një shëmbëlltyrë e një Atëmëmëdhetari të gatshëm që të jepte çfarë lypset prej Tij, për lirinë e popullit që e lindi!

Lavdi jetës dhe veprës së këtij ushtaraku të popullit!

Uroj që të  përkujtohet përjetësisht dhe të shërbej për kushtrim brezash!

Ngushëllime familjes, miqve, bashkëluftëtarëve dhe kolegëve, të Kapter Baki Ejupit.

( Sejdi Veseli)

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …