KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Ferizajt furnizoi me 800 kontejnerë Kompaninë e Mbeturinave “Pastërtia”

Komuna e Ferizajt furnizoi me 800 kontejnerë Kompaninë e Mbeturinave “Pastërtia”

Me qëllim të kujdesit për mjedisin, hedhjen e mbeturinave në vende adekuate, Drejtoria e Shërbimeve Publike në komunën e Ferizajt dhe Emergjencë, furnizoi KRM “Pastërtia” me 50 kontejnerë 1.1 m3 dhe 750 kontejnerë shtëpiak 120 litërsh. Drejtori i Shërbimeve Publike dhe Emergjencë në Ferizaj, Arben Halili tha se kjo sasi e kontejnerëve është investim i Komunës së Ferizajt, që synon shtimin e tyre me qëllim që mbeturinat të hedhen në vende adekuate. Ai tutje tha se ka një riorganizim të punës në KRM “Pastërtia” dhe se apeloi në respektimin e orarit për hedhjen e mbeturinave nga qytetarët, në mënyrë që ambientet publike të mbahen sa më pastër.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E RAHOVECIT MIRATON BUXHETIN PËR VITIN 2022

Kuvendi Komunal në Rahovec mbajti mbledhjen e radhës, nën kryesimin e kryesuesit z.Afrim Dina dhe ...