Fillimi / Njoftime / Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me OVL të UÇK-së mban aktivitete përkujtimore në shënim të 23 vjetorit të Epopesë së Vërrinit
UCK

Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me OVL të UÇK-së mban aktivitete përkujtimore në shënim të 23 vjetorit të Epopesë së Vërrinit

Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me OVL e UÇK-së dhe shoqatën e Familjeve të Dëshmorëve dhe Invalidëve të UÇK-së organizon aktivitete përkujtimore për nder të 23 vjetorit të Epopesë së Vërrinit.

 

 

Agjenda e aktiviteteve:

 

1 shtator, e mërkurë

10:00 – Homazhe në varrezat e dëshmorëve në Landovicë

11:00– Inaugurimi i memorialit Selajdin Berisha

12:30 – Homazhe te shtatorja e dëshmorit Xhevat Berisha në Shatërvan

13:30 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Kushnin

14:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Lez

 

2 shtator, e enjte

 

10:30 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Hoçë e Qytetit

11:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Jeshkovë

12:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Lybeqevë (Malësia e Vërrinit)

 

4 shtator, e shtunë

 

09:00 – Marshi i Shtigjeve të Lirisë “Agim Shala” Organizata e Bjeshkatarëve të Sharrit dhe Parlamenti studentor i Universitetit të Prizrenit- nisja bëhet prej lapidarit në fshatin Jeshkovë

Për shkak të distancës nga qyteti, për këtë aktivitet do të ketë transport të organizuar për media nga ana e Komunës. Nisja do të bëhet nga Shtëpia e Bardhë në ora 09:40.

Kontrolloni gjithashtu

Grupi i fëmijëve “ROR” dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve shprehin shqetësimin në lidhje me mungesën e teksteve shkollore

Grupi i fëmijëve “ROR” dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve shprehin shqetësimin në lidhje me mungesën e teksteve shkollore

Grupi i fëmijëve “Respect Our Rights – ROR” dhe Asambletë e Fëmijëve kërkojnë veprime urgjente ...