KEK
Fillimi / Njoftime / Komuna e Prizrenit organizon aktivitete të ndryshme kulturore e sportive për nder të Festave të Qershorit
Komuna e Prizrenit organizon aktivitete të ndryshme kulturore e sportive për nder të Festave të Qershorit

Komuna e Prizrenit organizon aktivitete të ndryshme kulturore e sportive për nder të Festave të Qershorit

Nën patronatin e Kryetarit të Komunës Mytaher Haskuka, Komuna e Prizrenit organizon aktivitete të ndryshme kulturore e sportive për nder të Festave të Qershorit, manifestimit të 143 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit dhe Ditës së Çlirimit të Prizrenit.

Më poshtë mund të gjeni agjendën e plotë të aktiviteteve të datës 10, 11 dhe 12 qershor:

A G J E N D A

10.06.2021

09:30 Hapja e Konferencës Shkencore Ndërkombëtare “Parlamentarizmi shqiptar ndër vite”. Salla e Kuvendit Komunal
10:00 Vendosja e luleve në monumentin e Lidhjes së Prizrenit Oborri i Lidhjes së Prizrenit
10:15 Hapja e Panairit të Librit “Qershori 21” Sheshi i Lidhjes
11:00 Kremtimi i 143 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit Oborri i Lidhjes së Prizrenit
13:00 Hapja e ekspozitës “Si u vra kodi etik i Hipokratit” Shtëpia e Jahir Efendi Hasanit
18:00 Koncert “Tingujt frymor” Wind Ensemble Oborri i Lidhjes së Prizrenit

11.06.2021

 

13:00 Hapja e ekspozitës “Salloni Pranveror i Artit” Kino Europa
19:00      Koncerti i Orkestrës së Filharmonisë të Universitetit të Arteve të Bukura të Tiranës “Ibrahim Madhi” solist Kastriot Tusha Salla e Kino Lumbardhit

12.06.2021

10:00 Vizitë në varrezat e dëshmorëve Landovicë
10:30 Përurimi i Muzeut të Dëshmorëve Landovicë
12:00 Përurimi i Qendrës Kulturore Rinore Në lagjen Ortakoll
12:30 Përurimi i terrenit sportiv në shkollën “Abdyl Frashëri”
18:00 Mbyllja e Panairit të Librit dhe dhënia e shpërblimeve Sheshi i Lidhjes
19:00 Koncert festiv me Shoqëritë Kulturore dhe Artistike të Komunës së Prizrenit Shtëpia e Kulturës

“Xhemajli Berisha”

21:00 “Qielli i Përjetësisë” sweet world për nder të viktimave të Covidit të Komunës së Prizrenit Ura e Gurit

 

Kontrolloni gjithashtu

Tahir Ahmeti

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, organizohet më 24-25 qershor 2021

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, që organizohet më 24-25 ...