Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Kosova po përballet me mungesë të kardiokirurgëve për fëmijë, qytetarët të detyruar t’i operojnë fëmijët jashtë vendit
Kosova po përballet me mungesë të kardiokirurgëve për fëmijë, qytetarët të detyruar t’i operojnë fëmijët jashtë vendit

Kosova po përballet me mungesë të kardiokirurgëve për fëmijë, qytetarët të detyruar t’i operojnë fëmijët jashtë vendit

Kosova edhe më tej nuk ka asnjë kardiokirurg, ndonëse ka shumë fëmijë të cilët kanë nevojë për intervenime në zemër. Në mungesë të këtyre këta fëmijë po detyrohen të kërkojnë shërim jashtë vendit. Në institucionet publike shëndetësore në Kosovë nuk është asnjë mjek i aftë të kryejë intervenime në zemër te fëmijët me probleme në zemër. Që nga viti 2012 më shumë se 100 fëmijë kanë shkuar në spitale të ndryshme jashtë vendit për të bërë intervenime në zemër, të cilat edhe më tej nuk po ofrohen në vend.

Kontrolloni gjithashtu

Në 21 vjetorin e rënies heroike u përkujtuan dëshmorët e kombit Kasim Rexhep Shala dhe Hamdi Ibish Berisha

Në 21 vjetorin e rënies heroike u përkujtuan dëshmorët e kombit Kasim Rexhep Shala dhe Hamdi Ibish Berisha

Në  21 vjetorin e rënies heroike të dëshmorëve të kombit Kasim Rexhep Shala dhe Hamdi ...