Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / KQZ mban takim pune me përfaqësues të Policisë, Prokurorisë se Shtetit, PZAP-it dhe Këshillit Gjyqësor
KQZ mban takim pune me përfaqësues të Policisë, Prokurorisë se Shtetit, PZAP-it dhe Këshillit Gjyqësor

KQZ mban takim pune me përfaqësues të Policisë, Prokurorisë se Shtetit, PZAP-it dhe Këshillit Gjyqësor

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në ditën e hapjes së fushatës zgjedhore ka mbajtur një takim pune me përfaqësues të Policisë, Prokurorisë së Shtetit, Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe Këshillit Gjyqësor ku u diskutua lidhur me programin orientues të sigurisë për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës të cilat do mbahen më 6 tetor. Kryeshefi ekzekutiv i Sekretariatit  të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Enis Halimi ,u shpreh optimist  për ecurinë e përgatitjeve për  zgjedhjet, derisa  tha se përmes një procesi demokratik të zgjedhjeve do t’i bëjnë nder shoqërisë. Gatishmërinë për të iu  përgjigjur të gjithave situatave  gjatë fushatës e shprehu edhe Policia e Kosovës, ku në emër të këtij institucioni foli koordinatori për operacione, Afrim Ahmeti. Ai tha se  janë ndërmarrë të gjitha veprimet e duhura për ditën e zgjedhjeve.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK sërish i bënë apel qytetarëve që të qëndrojnë nëpër shtëpi e të mos dalin në rrugë e sheshe

Njoftohet edhe për katër viktima tjera nga koronavirusi

Njoftohet se gjatë ditës së sotme kanë vdekur edhe katër pacient të tjerë të infektuar ...