leoni

Krasniqi

Krasniqi: Politika nuk është art i dëshirave meskine, por art i së mundshmes

Kryetari i Këshillit Kombëtar të NISMA për Kosovën Jakup Krasniqi, ka shkruar në rrjetin social se politika nuk është art i dëshirave meskine, por art i së mundshmes. Ai ka thënë se “Integriteti politik, vizioni i qartë dhe zemërgjerësia e madhe e të “parëve” tanë të dalë nga zgjedhjet e fundit, i duhen vendit e kombit tonë!”. “Politika nuk është art i dëshirave meskine, por art i se mundshmës pas përpjekjeve mbinjerëzore të njerëzve që kanë integritet të veçantë e vizion të qartë për publikun e gjerë e shtetin që duhet ta përmbyllë shtetësinë! Integriteti politik, vizioni i qartë dhe zemergjërësia e Madhe e të “parëve” tanë të dalë nga zgjedhjet e fundit, i duhen vendit e kombit tonë! A ka bërë sovrani një zgjedhje të tillë, le të presim e të shohim! Unë do të doja të besoja?! Me gjithë atë, le të shpresojmë!”, ka theksuar Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Ross Walker: Trupat paqeruajtëse amerikane janë të pajisura e të gatshme për të parandaluar dhunën në veri të Kosovës

Ross Walker: Trupat amerikane në Kosovë janë të pajisura mirë e të gatshme për të parandaluar dhunën në veri

Komandanti i ushtarëve amerikanë nga Garda Kombëtare e Ushtrisë së Teksasit, Ross Walker në një …