Krojmir – Lagjja e 14 Dhjetorit 1998: Marshojmë në shtigjet e lirisë, kah shtegëtuan Heronjtë tanë

N J O F T I M – F T E S Ë:
Të dashur familjarë të Heronjve, Dëshmorëve dhe Martirëve të Kombit!
Të nderuar invalid dhe veteran të UÇK-së!
Të respektuar bashkëqytetar të fshatit Krojmir me rrethin e më gjerë!
JU NJOFTOJMË SE ME  19.05.2024 NË ORA 09:30
Do të organizohet marshimi tradicional për nderë të Katër Heronjve të Kombit nga fshati Krojmir:
1.Halil N. Meta.
2.Qamil H. Olluri.
3.Isa A. Olluri
4.Enver Z. Olluri.
Si dhe dy të martirizuarëve të fshatit tonë
Aferdita Qeriqi dhe Musli Bungu!
Në shenjë nderimi të 25 vjetorit të rënis heroike të Heroit të Kombit Halil Meta!
Marshojmë në shtigjet e lirisë, kah shtegëtuan Heronjtë tanë!
Shtegu përbëhet prej 4.5 km në një drejtim, gjithëse 9 km vajtje-ardhje.
STARTOJMË: në ora 09:30 nga Memoriali i Katër Heronjve të Kombit i cili gjendet pranë aksit rrugor Carralevë – Komoran te Shqiponja në fshatin Krojmir, pasi të bëjmë homazhe, vazhdojmë në drejtim të vargmaleve të Blinajës ku është edhe pllaka përkujtimore të vendi i rënis heroike të Heroit të Kombit Halil Meta, aty ku dhe përfundon shtegu.
Aty do të shfaqet një porogram kulturoartistik!
Lavdi jetës dhe veprës së tyre heroike i përjetshum qoft kujtimi për ta!
Ardhja e juaj na nderon!
Ju mirëpresum..!
Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe teksti

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …