Fillimi / Lajmet / Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama publikisht ka njoftuar se do të tërheq padinë për shpifje që i ka bërë Ramush Haradinajt
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama publikisht ka njoftuar se do të tërheq padinë për shpifje që i ka bërë Ramush Haradinajt

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama publikisht ka njoftuar se do të tërheq padinë për shpifje që i ka bërë Ramush Haradinajt

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka bërë të ditur se do ta tërheq padinë jo se është e vogël por sepse është shumë më e madhe, ajo që sot duhet të bashkoj të gjithë. Nuk e di çfarë roli ka tërheqja e padisë për rolet mes nesh, për më tepër me padi e pa padi, me shpifje e pa shpifje, Ramush Haradinaj nuk është kryeministri, politikani, por është një prej figurave historike, nga ai vend nuk mund ta heq askush, sado kryeministër i keq që të jetë. Padia do të tërhiqet zyrtarisht”, tha Rama. “Megjithatë, Ramushit i kam kërkuar takim si të gjithë të tjerëve, për të shkuar për ta vizituar në selinë e tij, aspo në shtëpinë e tij apo selinë e tij kudo që ta dëshironte, siç pata kënaqësinë ta vizitoja edhe Isa Mustafën sot në shtëpinë e tij. Si paditës, që shkon tek i padituri, besoj që nuk ishte ai që ulej duke më hapur derën, për më tepër që do të doja ta takoja, për të diskutuar për diçka shumë më të madhe se une se Ramushi e se të gjithë ne”, tha Rama.

Kontrolloni gjithashtu

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë

Bashkësia e  bizneseve dhe qytetarët po kërkojnë shtyrjen e kësteve të kredisë edhe për tre ...