Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti dhe Kryesuesi Pira vizitojnë punimet në ndërtimin e trotuarit përgjatë rrugës Viti-Pozheran

Kryetari Haliti dhe Kryesuesi Pira vizitojnë punimet në ndërtimin e trotuarit përgjatë rrugës Viti-Pozheran

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira kanë vizituar punimet që po zhvillohen në ndërtimin e trotuarit përgjatë rrugës Pozheran- Viti. Përndryshe ndërtimi i këtij trotuari është mirëpritur nga banorët pasi që ndikon pozitivisht në sigurinë e pjesëmarrësve në trafik në veçanti të këmbësorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Shtohet edhe një rast me COVID-19 në Malishevë

Edhe një person nga Komuna e Malishevës, ka rezultuar pozitiv në testin për COVID-19. Kjo ...