akp deri me 1 prill
valamobile
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Kryetari Hashim Thaçi, Fatmir Limaj dhe Shpend Ahmeti, qartësuan situatën që ndërlidhet me dialogun e Brukselit
Kryetari Hashim Thaçi, Fatmir Limaj dhe Shpend Ahmeti, qartësuan situatën që ndërlidhet me dialogun e Brukselit

Kryetari Hashim Thaçi, Fatmir Limaj dhe Shpend Ahmeti, qartësuan situatën që ndërlidhet me dialogun e Brukselit

Takimi i kryetarit, Hashim Thaçi dhe bashkëdrejtuesve të Ekipit negociator të Kosovës në dialog me Serbinë, Fatmir Limaj dhe Shpend Ahmeti, ka qartësuar situatën që ndërlidhet me dialogun në Bruksel. Kryetari  Thaçi ka deklaruar se Ekipit negociator i është dorëzuar një “dokument informues”, i cili përfshinë çështje specifike të diskutuara në kuadër të fazë përfundimtare të dialogut. Në anën tjetër, zyrtarët e Ekipit negociator kanë theksuar se kanë marrë një “raport të presidencës për Delegacionin shtetëror”, që “nuk është dokumentacion, i cili është dakorduar apo është diskutuar me Brukselin”. Ata gjithashtu kanë theksuar se “kryetari  i Kosovës i ka siguruar ata se nuk ka asnjë draft zyrtar të dakorduar qoftë me Brukselin, qoftë me Serbinë, në lidhje me procesin e ardhshëm të dialogut në Bruksel” dhe se “duhet të fillohet nga zeroja, për ndërtimin e bashkëbisedimit të temave”.

Kontrolloni gjithashtu

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison do të qëndrojë sot në Kosovë

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison do të qëndrojë sot në Kosovë

Ndihmës Sekretarja amerikane e Shtetit për Çështjen e Narkotikëve, Kirsten D.Madison pas arritjes së saj ...