Kryetari, Hashim Thaçi, vazhdon të vizitojë varrezat e serbëve të vrarë gjatë luftës në Kosovë

Kryetari, Hashim Thaçi, vazhdon të vizitojë varrezat e serbëve të vrarë gjatë luftës në Kosovë

Kryetari i Kosovës Hashim Thaçi, vazhdon të vizitojë varrezat e serbëve të vrarë në Kosovës. Ai sot ishte  në Hoçë të Madhe dhe në Therandë për të përkujtuar viktimat e luftës së fundit dhe për të bërë thirrje për të vërtetën dhe për pajtim. Pasi vuri lule në memorialin në Hoçë të Madhe, së bashku me Prenk Gjetaj, kryetar i Komisionit Qeveritar për të Pagjeturit, presidenti Thaçi kërkoi që të punohet për të vërtetën dhe për pajtim. “Sapo vumë lule në këtë përkujtimore për 84 qytetarë serbë të Kosovës për të përkujtuar viktimat, pa dallim nacionaliteti. Jemi këtu për të kërkuar të vërtetën dhe për të kërkuar pajtim ”, u shpreh presidenti Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …