Sot në Prishtinë u nënshkrua marrëveshja në fushën e gjeodezisë, mes Kosovës dhe Shqipërisë

Sot në Prishtinë u nënshkrua marrëveshja në fushën e gjeodezisë, mes Kosovës dhe Shqipërisë

Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik të Kosovës Besa Zogaj Gashi dhe zëvendësministri i Shqipërisë Musa Bedriu, kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi në fushën e gjeodezisë, me të cilën u tha se të dyja vendet mund të aplikojnë për projekte dhe fonde ndërkombëtare pasi që janë pjesë e shërbimit gjeodezik të Evropës. Edhe ambasadori i Shqipërisë në Kosovë Qemajl Minxhozi, ka përgëzuar për këtë marrëveshje. Ai tha se Kosova e Shqipëria janë të ndara me kufi, por jo edhe me zona minerare.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, sot do të qëndrojë në vizitën e tij të parë zyrtare në Kosovë

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj sot do të qëndrojë për një vizitë zyrtare …