Kryetari Kuçi uron të gjitha gratë për 8 mars

Kryetari i komunës së Juniku z.Agron Kuçi me rastin e ditës së 8 marsit, i uronë të gjitha gratë dhe nënat tona, duke ju dëshiruar, shëndet dhe suksese  në arritjen e synimeve për një shoqëri të barabartë në të gjitha aspektet.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi Komunal i Vitisë mbajti mbledhjen e dytë të rregullt

Mbledhja e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Vitisë, është mbajtur, ku në fillim …