MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, uron “1 Qershori” – Dita Ndërkombëtare të Fëmijëve

Kryetari Latifi, uron “1 Qershori” – Dita Ndërkombëtare të Fëmijëve

Kryetari Latifi, uron “1 Qershori” – Dita Ndërkombëtare të Fëmijëve, ai ndër të tjera ka thënë: Urime “1 Qershori” – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve! Investimi në të ardhmen është në gjeneratat e reja, në rritjen e shëndetshme të fëmijëve dhe kujdesin shoqëror e institucional si dhe në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve.  “1 Qershori”, duke qenë festë e fëmijëve, në të njëjtën kohë, është edhe ditë e përgjegjësisë më të madhe të institucioneve shtetërore, sepse mirëqenia dhe lumturia e fëmijëve është standardi më i mirë për të matur zhvillimin e një shoqërie dhe të ardhmen e saj. Le të punojmë edhe më shumë bashkë, si shoqëri, në mënyrë që çdo ditë ta bëjmë ditë të shënuar për fëmijët tanë!

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...