MIT
Airport Adem Jashari
valamobile
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Kuvendi i Kosovës ka caktuar për nesër seancë të re plenare, me 7 pika në rend të ditës
Kuvendi i Kosovës

Kuvendi i Kosovës ka caktuar për nesër seancë të re plenare, me 7 pika në rend të ditës

Kuvendi i Kosovës për nesër ka caktuar të mbajë një  seancë të re plenare, që ka në rend dite 7 pika. Seanca, si zakonisht parashihet të fillojë  në orën 10:00. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës dhe Koha për pyetje parlamentare, janë dy pikat e zakonshme për seancën e re. Pas këtyre deklarimeve Kuvendi synon shqyrtimin e Propozim-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës të ish-regjimit shtetëror serb në Kosovë, më pas formimin e Komisionit shtetëror për krijimin e Tribunalit për gjenocidin serb në Kosovë, vendimin për ndërtimin e Muzeut të Gjenocidit, tek ish – Fabrika e tjegullave, vendimin për ndërtimin e Memorialit të dëbimit, tek Stacioni hekurudhor i Prishtinës, si dhe në fund caktimin e Ditës së Gjenocidit.

Kontrolloni gjithashtu

Më 29 maj përurohet autostrada “Arbën Xhaferi”, po atë ditë protestohet për mbylljen e disa rrugëve lokale në këtë autostradë

Më 29 maj 2019 përurohet rruga “Arbën Xhaferi”, po atë ditë protestohet për mbylljen e disa rrugëve lokale në Kaçanik

Ministria e Infrastrukturës ka bërë të ditur se më 29 maj të këtij viti autostrada ...