leoni

Limaj

Limaj: Kemi shënuar suksese por ende kemi shumë punë për të bërë

Në një intervistë për portalin “Zhurnal”.mk,  kryetari i Partisë Nisma për Kosovën, Fatmir Limaj duke folur për gjendjen e shqiptarëve në Kosovë, Maqedoni dhe në Kosovën Lindore ka deklaruar se aspiratat e shqiptarëve për çlirim  sollën formimin e UÇK-së, UÇPMB-së dhe Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe me ndihmën e NATO-, çështja shqiptare arriti përparime të mëdha por edhe tetë vjet pas pavarësisë së Kosovës ende kemi shumë punë për të bërë. Duke folur për Gjykatën Speciale, kryetari i NISMES, Fatmir Limaj  theksoi se me drejtësinë nuk mund të behet kompromis. Ai  akuzoi Tribunalin e Hagës që ngatërroi rolin, dhe  vend se  të  gjykonte fajtorin, gjykoi viktimën. Haga nuk e ka shqyrtuar asnjëherë se kush ishte fajtori kryesor i tragjedisë për fillimin e luftërave në ish- Jugosllavi, ka thënë mes tjerash, Fatmir Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …