leoni

Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës

LSHK: Sot, më 21 Mars mbahet DITA BOTËRORE E POEZISË

LSHK-ja organizon një takim letrar në lokalet e saj në Prishtinë. Krijimet e tyre poetike do t’i deklamojnë rreth dyzet poetë. Poezitë do të kenë motive të ndryshme, meqë tema është e lirë. Takimi letrar mbahet në orën 12, në lokalet e Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës – Prishtinë, Mahalla e Muhaxherëve, Kulla e zotnisë, rr. “Jashar Salihu”.

Kryesia e LSHK-së

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …