LSHK sot përuron dy vepra letrare të shkrimtarit amerikan, Sultan Kato

Sot, në orën 12, në lokalet e Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës (Prishtinë, rr. “Jashar Salihu”, Mahalla e Muhaxherëve, Kulla e zotnisë), për nder të festave të Nëntorit organizohet një takim letrar, me ç’rast përurohen dhe dy vepra letrare të shkrimtarit amerikan Sultan Kato…
LSHK

Kontrolloni gjithashtu

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rasim Rexhaj

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rasim Rexhaj

Pas një sëmundje të rëndë, dje në spitalin e Pejës, ka ndërruar jetë, luftëtari i …