Lumir Abdixhiu

Lumir Abdixhiku: Ekziston një Grup i Tiranës, që dikton politikat e Vetëvendosjes në Qeverinë e Kosovës

Grupi i Tiranës në Vetëvendosje ka për qëllim të krijojë politika anti-amerikane dhe ka kërkuar nga institucionet e sigurisë që t’i hetojnë, ka thënë kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku.   Grupi i Tiranës që ka mision politik largimin e Kosovës nga rruga pro-amerikane. Ideologët e Vetëvendosjes po bëjnë luftë hibride dhe paraqesin shtyllat identitare të programit qeveritar dhe ua shkruajnë fjalimet e të gjithë grupit parlamentar të Vetëvendosjes Ato fjalime e mesazhe politike ndaj aleatëve të Kosovës. Po ti dëgjosh ata, Amerika është e shitur. I kërkoj institucioneve të vendit që të bëjnë verifikimin, pasi misioni i tyre është që të prishen marrëdhëniet me partnerin tonë kryesor. Unë nuk kam asgjë kundër Shqipërisë, për të cilën jam kritikuar nga eksponentë të pushtetit, por jam kundër këtij grupi brenda Vetëvendosjes ka thënë, Lumir Abdixhiku.

Kontrolloni gjithashtu

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi: Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit lidhur me Kosovën, e pasqyron fytyrën e vërtetë të kësaj qeverie

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, pas publikimit të raportit të Departamentiti Amerikan të Shtetit lidhur …