Fillimi / Lajmet / Majko: Me dëshirë e mall po e ndjek mbërritjen në Prishtinë të miqve të shqiptarëve që ndihmuan Kosovën 20 vite më parë.
Pandeli Majko

Majko: Me dëshirë e mall po e ndjek mbërritjen në Prishtinë të miqve të shqiptarëve që ndihmuan Kosovën 20 vite më parë.

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Pandeli Majko, ka bërë me dije se me dëshirë e mall po e ndjek mbërritjen në Prishtinë të miqve të shqiptarëve, të cilët e ndihmuan Kosovën 20 vite më parë. “Në këtë përvjetor të 20 të Luftës së Kosovës ndjek me dëshirë e mall mbërritjen në Prishtinë të miqve të shqiptarëve në ditë të vështira. Presidenti Klinton dhe zonja Ollbrajt së bashku me ish-kryeministrin e Britanisë së Madhe Toni Bler janë ndër protagonistët kryesorë të cilët shënuan kthesën e historisë për shqiptarët. Ata që dhanë jetën vlen të kujtohen me peshën e heshtjes së lirisë. Të gjithë ne të tjerët bëmë veç detyrën. Ta gëzosh lirinë Kosova ime.  Të përshëndet nga Tirana një nga ‘barbarët e zbritur nga pylli’”, ka shkruar Majko.

Kontrolloni gjithashtu

Gjendje alarmante në Brazil, mbi 33 mijë viktima nga koronavirusi

Mediet ndërkombëtare njoftojnë për gjendje alarmante në Brazil për shkak të koronavirusit. Gazeta “The Guardian” ...