Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Masat aktuale të fazës së dytë lehtësuese do të vlejnë edhe nesër kur festohet Fitër Bajramin
Masat aktuale të fazës së dytë lehtësuese do të vlejnë edhe nesër kur besimtarët myslimanë e festojnë Fitër Bajramin

Masat aktuale të fazës së dytë lehtësuese do të vlejnë edhe nesër kur festohet Fitër Bajramin

Ministria e Shëndetësisë ka deklaruar se nuk do të ketë orë shtesë policore në Kosovë me rastin e festës së Bajramit të Madh. Sipas MSH-së, masat aktuale të fazës së dytë do të vazhdojnë të mbesin në fuqi. Faza e dytë e lehtësimit të masave për qytetarët e Kosovës që ka hyrë në fuqi më 18 maj do të vazhdojë edhe nesër kur besimtarët myslimanë festojnë festën e Bajramit të Madh dhe sipas Ministrisë së Shëndetësisë nuk do të ketë orë shtesë policore. Ndërkaq, Bashkësia Islame e Kosovës, ka marrë vendim që të mos ketë organizim të faljes së namazit të Fitër-Bajramit në xhamitë e vendit e as në hapësira të tjera publike. Në vendimin e BIK-ut thuhet se nuk do të organizohet as pritje në selinë e këtij institucioni fetar, e as në selitë e këshillave lokalë.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...