mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Mbahet takimi konstituiv i Këshillit Ekonomiko-Social

Mbahet takimi konstituiv i Këshillit Ekonomiko-Social

Është mbajtur takimi konstituiv i Këshillit Ekonomiko-Social (KES), me ç’rast janë prezantuar anëtarët e rinj. Në mbledhjen e parë të KES, pas konstituimit të përbërjes së re, u diskutua për funksionalizimin e KES-it me komisionet profesionale me anëtarë të rinj.

Me konstituimin e KES-it, ashtu siç edhe është e paraparë me ligj, takimet e KES-it do të jenë mujore dhe do të diskutohen çështjet e rëndësishme socio-ekonomike në vend.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Komunës së Malishevës, mbajti dëgjimet për buxhet në Bellanicë, Ngucat, Bardh dhe Temeqinë

Në kuadër të mbajtjes së dëgjimeve për projekt buxhetin e komunës së Malishevës, për vitin ...