KEK
Fillimi / Institucionet / Mbahet takimi me qytetarët për Buxhetin Komunal të Klinës për vitet 2017-2019

Mbahet takimi me qytetarët për Buxhetin Komunal të Klinës për vitet 2017-2019

Është mbajtur takimi me publikun i paralajmëruar në afat sipas ligjit, me një pjesëmarrje të kënaqshme, që është udhëhequr nga Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Klinës, Haxhi Ibishi. Ky takim është organizuar për të debatuar rreth Buxhetit Komunal të Klinës për vitin 2017-2019.

Kryesuesi Ibishi, tha se pret debat gjithëpërfshirës për të marr edhe sugjerimet e qytetarëve, ndërsa, Drejtori i Financave, Ramiz Rrusta, ka prezantuar Draft-Buxhetin Komunal të Klinës për vitin 2017-2019.

Takimi ka vazhduar me sugjerimet e qytetarëve që përfaqësonin qytetin, fshatrat dhe lagjet në Komunën e Klinës. Kërkesat ishin të ndryshme si në infrastrukturë rrugore, të ujërave të zeza, rrethoja të shkollave, ndriçimi publik, uji i pijshëm, mirëmbajtja e shëtitores, zgjedhja e kryetarëve të këshillave të fshatrave dhe kërkesa tjera.

Kontrolloni gjithashtu

MBLEDHJA E RADHËS E SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur mbledhjen e radhës për të diskutuar gjendjen ...