MBPZhR reagon pas protestës së fermerëve, ne i respektojmë të drejtën për protestë dhe i trajtojmë me kujdes kërkesat

MBPZhR reagon pas protestës së fermerëve, ne e respektojmë të drejtën për protestë dhe i trajtojmë me kujdes kërkesat

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka reaguar pas protestës së fermerëve, duke thënë se respekton të drejtën për protestë dhe po ashtu i pranon e trajton me kujdes kërkesat që i adresojnë ata ndaj programeve mbështetëse të ministrisë. MPZhR nëpërmjet një komunikate thekson se duke pasur parasysh që kërkesat e fermerëve dhe përfaqësuesve të tyre adresohen çdo vit gjatë procedurave të hartimit të programeve mbështetëse, MBPZhR-ja bën shqyrtimin dhe më pastaj edhe inkorporimin e tyre në programet dhe politikat e saj, konform ligjeve dhe udhëzimeve administrative në fuqi.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …