KEK
Fillimi / Njoftime / Më 1 maj shënohet Kuvendi i Pajtimit të VERRAT E LLUKËS
Verrat e Llukes

Më 1 maj shënohet Kuvendi i Pajtimit të VERRAT E LLUKËS

Komuna e Deçanit  bën të ditur se më 1 maj 2021 në ora 12:00, në nderim të ngjarjes më të madhe të bashkimit të shqiptarëve , tubimit më të madh në historinë tonë kombëtare , Kuvendi i Pajtimit të VERRAT E LLUKËS, mbahen organizime sipas kësaj agjende :

E shtunë 1 maj 2021

Ora 12:00 –Homazhe dhe vendosje kurorash më lule –Vendi në mes të fshatit tek Lapidari i Dëshmorëve

12:15-Vendosje e Luleve tek -Pllaka e Rapsodëve Dervish Shaqa e Demush Neziri.

12:30- Manifestimi –Vendi tek VERRAT E LLUKËS

Kontrolloni gjithashtu

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER - Europe 21” dhe Kosova

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21” dhe Kosova

Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21”  dhe Kosova. Konferenca do të mbahet në ndërtesën e ...