valamobile
mbpzhr 2018
akp deri me 1 prill
Fillimi / Lajmet / Më 13.07.2018 në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në Ferizaj nderohet dëshmori Sali Berisha
Më 13.07.2018 në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në Ferizaj nderohet dëshmori Sali Berisha

Më 13.07.2018 në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në Ferizaj nderohet dëshmori Sali Berisha

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj njofton pë homazhe pë dëshmorin Sali Berisha. “Të nderuar familjarë të Dëshmorëve të Kombit, Invalidë dhe Veteranë të UÇK-së, të nderuar bashkëqytetarë/e, në ditën e rënies heroike të Dëshmorit të Kombit Sali Berisha, ftoheni me datë 13.07.2018 – ora 10:00, në homazhe në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit të UÇK-së në Ferizaj. Ardhja juaj nderon gjakun, veprën dhe sakrificën e Dëshmorëve për Liri. Lavdi jetës dhe veprës së Dëshmorëve të Kombit!”, thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Thaçi thotë se Kosova mbetet e angazhuar në promovimin e gjuhës frënge dhe në ruajtjen e diversitetit kulturor

Thaçi thotë se Kosova mbetet e angazhuar në promovimin e gjuhës frënge dhe në ruajtjen e diversitetit kulturor e gjuhësor

Kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi përmes njeh postimi ka thënë së edhe shtetasit ...