KEK
Fillimi / Njoftime / Më 14 qershor 2020 në Pashkrik nderohet heroi i kombit Haxhi Hoti dhe dëshmorët nga treva e Drenicës
Më 14 qershor 2020 në Pashkrik nderohet heroi i kombit Haxhi Hoti dhe dëshmorët nga treva e Drenicës

Më 14 qershor 2020 në Pashkrik nderohet heroi i kombit Haxhi Hoti dhe dëshmorët nga treva e Drenicës

OVL-UÇK Dega në Has i njofton të gjithë veteranët nga treva Hasit se me datën 14 qershor 2020 do të behën nderime tek vendi i rënies së heroit të kombit Haxhi Hoti Nga Rogova Hasit dhe dëshmorëve nga treva e Drenices Hysni Jetullahu nga Demaneku dhe Bejzat Krasniqi nga Negroci të rënë në Pashtrik gjatë qershorit të vitit 1998. Si dhe plagosjen e Enver Çënajt nga Romaja Hasit dhe Xhevdet Thaqi nga Damjani. Nisja bëhet në orën 9:00 të mëngjesit në drejtim të Pashtrikut legjendar.

Kontrolloni gjithashtu

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta nëse nuk miratohet Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta nëse nuk miratohet Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit ka paralajmëruar protesta në rast se as në seancën e ...