Më 14 qershor promovohet libri: “Lufta e Kosovës 1997-1999-Një bibliografi e përzgjedhur”, me autor, Durim Abdullahu

Të premten më 14 qershor, në ora 14:30, do të bëhet promovimi i librit për luftën e Kosovës, që është një studim mbi literaturën për luftën e Kosovës i realizuar në 45 biblioteka nëpër botë. Njëkohësisht aty do të hapet edhe një ekspozitë me 150 libra për luftën e Kosovës. “Lufta e Kosovës 1997-1999: Një bibliografi e përzgjedhur” e premte, 14 qershor, ora: 14:30, në Bibliotekën Kombëtare.

Kontrolloni gjithashtu

Ferat Shala: Naim, largimi yt i papritur është i vështirë për t’u pranuar

 Të nderuar miq, familjarë, bashkëluftëtarë dhe bashkëvendës, me pikëllim të thellë ju njoftojmë për ndarjen …