Me 18 prill 2024 përkujtohen Dëshmorët e Komunës së Prishtinës

Tē nderuara familjarē tē dēshmorēve, invalid, veteran tē UÇK-sē, tē nderuar qytetarë.
Pēr nder tē ditēs sē dēshmorēve tē Komunēs sē Prishtinēs mē datë 18 Prill, OVL,SHFD, SHIL tē UÇK-sē degēt në Prishtinë, MK Veteranēt e UÇK-së, nē bashkēpunim me Kryetarin e Komunës sē Prishtinës z. Perparim Rama
organizojnē kēto aktivitete:
Agjenda:
– 10:00 Homazhe në kompleksin e
varrezave të Dëshmorëve, Prishtinë.
– 10:30 Nderime pranë shtatores se
heroit Zahir Pajaziti.
– 10:35 Dhurimi i gjakut në sheshin
Zahir Pajaziti
– 11:30-Homazhe në kompleksin e
varrezave të dëshmorève dhe
martirève në Makovc.
– 12:00 Homazhe në varrezat e
dëshmorëve dhe martirève:
Sharban,Rimanishte,Barileve,
Bernicé e Epèrme, Mramor, Stallove,
Koliq, Prapashticë, Dabishec, Canaj
– 13:00 Homazhe në kompleksin e
varrezave të dëshmorève dhe
martirève në Marec.
– 17:00 Akademi përkujtimore kushtuar
të rënëve të Atdheut, salla e kuqe
Pallati i Rinisë Prishtinë.
Lavdi e përjetshme Dëshmorëve të Kombit, falë të cilëve po e gëzojmë lirinē.

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 73-vjeçare ndërroi jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim …