kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Njoftime / Më 2 nëntor 2019 mbahet Akademi përkujtimore me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve të kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu
Më 2 nëntor 2019 mbahet Akademi përkujtimore me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve të kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Më 2 nëntor 2019 mbahet Akademi përkujtimore me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve të kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Me moton 30 vjet dhimbje dhe krenari me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve të kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu më 2 nëntor 2019 mbahet Akademi përkujtimore dhe disa aktivitete përkujtuese nën organizimin e Shoqërisë Lëvizja, Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve dhe Shoqatës së Burgosurve Politikë. Më fillim në orën 10:00 mbahen homazhe tek varri i heroit të kombit Afrim Zhitia në fshatin Llugë të Besianës. Në orën 12:00 mbahen homazhe tek varri i heroit të kombit Fahri Fazliu në fshatin Llaushë të Besianës. Në orën 14:00 mbahen homazhe tek vendi i rënies së tyre në Breg të Diellit në Prishtinë. Kurse Akademia përkujtimore mbahet në orën 17:00 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Mal Gashi, tetëvjeçar nga Klina është diagnostifikuar me tumor të gjakut, për mjekimin e tij kërkohen 120 mijë euro

Smajl Gashi, tetëvjeçar nga Klina është diagnostifikuar me tumor të gjakut, për mjekimin e tij kërkohen 120 mijë euro

Tetëvjeçari nga Klina, Smjal Gashi, gati që dy javë është i shtrirë në një spital ...