Më 27 Nëntor 2022 shfaqet filmi dokumentar për Asllan Jasharin e Prekazit heroik, i autorit Nusret Pllana.

Më 27 Nëntor 2022 shfaqet filmi dokumentar për Asllan Jasharin e Prekazit heroik, i autorit Nusret Pllana.

Më 27 Nëntor 2022, duke filluar në orën 16:00, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë, organizohet Akademi përkujtimore dhe shfaqet filmi dokumentar për, atdhetarin Asllan Jashari nga Prekazi heroik, i autorit Nusret Pllana.

 

Kontrolloni gjithashtu

RrGK publikon Raportin Analitik “Më shumë zgjedhje përmes politikave miqësore për familjen”  

RrGK reagon për neglizhimin institucional: Këshilli Prokurorial të ndërmarrë masa disiplinore ndaj prokurorëve përkatës 

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) reagon për neglizhim institucional, mos hetim të rastit dhe …