Me një Akademi me 3 tetor 2021 shënohet të 30-vjetorit Mbledhjes se Tretë të Përgjithshme të Lëvizjes Popullore të Kosovës

Me një Akademi me 3 tetor 2021 shënohet të 30-vjetori i Mbledhjes se Tretë të Përgjithshme të Lëvizjes Popullore të Kosovës

Njoftohen anëtarë, veprimtarë e drejtues të Lëvizjes Popullore të Kosovës, të përpjekjeve për liri e bashkim kombëtar se në vitin jubilar të Pranverës Shqiptare ’81, Shoqëria Lëvizja, bashkë me institutet dhe shoqatat tona autoktone, shënon 30-vjetorin e Mbledhjes se Tretë të Përgjithshme të LPRK-së. Akademia për 30 vjetorin e kësaj ngjarje historike mbahet me 3 tetor 2021 në orën 11:00 në sallën e Institutit të Historisë në Prishtinë. Ndërsa Takimi me delegatët e kësaj Mbledhjeje dhe më të gjithë ata që mund të vijnë do të bëhet në Ujëmir, në shtëpinë e atdhetarit Sadri Shala, ku është mbajtur Mbledhja e Tretë e Përgjithshme e LPRK-së në orën 14:00.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …