KEK
Fillimi / Njoftime / Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi
Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të premten zbulohet busiti i heroit të kombit, Safet Rexhepi

Me rastin e 22 vjetorit të rënies në altarin e lirisë të heroit të kombit, Safet Qemajl Rexhepi në luftimet e Kosharës të premten më 7 maj 2021 në orën 10:00 në Varrezat e Dëshmorëve në Viti mbahen homazhe. Ndërsa po të njëjtën ditë në orën 11:30 zbulohet busti i dëshmorit në oborrin e shkollës në fshatin e lindjes Zhiti. Homazhet dhe pjesëmarrja në ceremoninë e zbulimin e bustit do të mbahen duke i respektuar rregullat dhe masat anti-Covid.

Kontrolloni gjithashtu

Gjatë ditës se sotme në Kosovë pritet që sot të arrijnë mbi 4680 doza të vaksinës anti-Covid, Pifzer

Gjatë ditës se sotme në Kosovë pritet të arrijnë mbi 4680 doza të vaksinës anti-Covid, Pifzer

Në Kosovë pritet që sot të arrijnë mbi 4680 doza të vaksinës anti-Covid, Pifzer. Kjo ...