Fillimi / Lajmet / Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Anton Çuni kërkon që shërbimi ushtarak në vendin tonë të bëhet obligativ
Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Anton Quni kërkon që shërbimi ushtarak në vendin tonë të bëhet obligativ

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Anton Çuni kërkon që shërbimi ushtarak në vendin tonë të bëhet obligativ

Ministri i Mbrojtjes, Anton çuni, në mbledhjen e sotme të qeverisë ka kërkuar që të niset shërbimi obligativ ushtarak. Ai ka thënë se përvoja e disa vendeve të NATO-s për shërbim ushtarak është e mirë dhe duhet të praktikohet edhe në vendin tonë. “Për një bashkëpunim ndërinstitucional që Kosova të jetë anëtare e NATO-s janë disa standarde që duhet t’iu përmbahemi edhe në lidhje me shërbimin obligativ ushtarak, që është pjesë e programit qeverisës pasi që kemi përvoja të mira të disa anëtarëve të NATO-s që e praktikojnë këtë shërbim. Unë e kam përgatitur një shkrim që do t’ua dërgoj dhe shpresoj të merret në konsideratë”, ka thënë ai.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK sërish i bënë apel qytetarëve që të qëndrojnë nëpër shtëpi e të mos dalin në rrugë e sheshe

Njoftohet edhe për katër viktima tjera nga koronavirusi

Njoftohet se gjatë ditës së sotme kanë vdekur edhe katër pacient të tjerë të infektuar ...