Ministri, Lutfi Zharku merr pjesë në konferencën, “Plani investiv për Evropë”, që mbahet në Slloveni

Ministri, Lutfi Zharku merr pjesë në konferencën, “Plani investiv për Evropë”, që mbahet në Slloveni

Me ftesë të komisares për transport, Violeta Bulc, ministri i Infrastrukturës, z. Lutfi Zharku, po merr pjesë në konferencën rajonale “Plani investiv për Evropë”, të organizuar nga Komisioni Evropian. z. Zharku ishte pjesëmarrës i panelit të kësaj konference, në të cilën foli mbi projektet infrastrukturore rrugore dhe hekurudhore në Kosovë. Në fjalimin e tij, theks të veçantë i kushtoi vazhdimit të autostradës “Ibrahim Rugova” deri në Merdare, ndërtimit të rrugës Kijevë – Pejë, zgjerimit të rrugëve hyrëse në Gjilan, Ferizaj dhe Prizren, rikonstruktimit të hekurudhës Leshak – Hani i Elezit, si dhe projektit që është në përgatitje e sipër, autostradës Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë. Ministri z. Lutfi Zharku, gjatë konferencës u shoqërua nga ambasadori i vendit tonë në Republikën e Sllovenisë, z. Nexhmi Rexhepi.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …