KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri Selimi: Kosova dhe institucionet relevante duhet të punojnë në përmirësimin e ligjeve ekzistuese
Selimi: Kosova nuk do të ndalojë së kërkuari drejtësi për Ukshin Hotin dhe të gjithë ata qytetarë të zhdukur të vendit

Ministri Selimi: Kosova dhe institucionet relevante duhet të punojnë në përmirësimin e ligjeve ekzistuese

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi konsideron se në vend të miratimit të ligjeve të reja, Kosova dhe institucionet relevante duhet të punojnë në përmirësimin e ligjeve ekzistuese. Sipas tij, Ligji për Kompetencat e Zgjeruara për Konfiskim të Pasurisë, nuk po gjen zbatim, ku siç tha ai, është zbatuar vetëm një herë që nga hyrja në fuqi e këtij ligji. Gjatë seancës plenare, ministri ka folur për koncept-dokumentin për konfiskimin e pasurisë së fituar në mënyrë të pajustifikueshme. Sipas tij, ka pasur interesim të madh nga partnerët ndërkombëtarë për hartimin e koncept-dokumentit.

Kontrolloni gjithashtu

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së sotme ka ...