Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Mustafa: Bajrami është mundësi e mirë për t’i bashkuar familjet tona dhe të reflektojmë ndjenjën fisnikëruese
Mustafa: Bajrami është mundësi e mirë për t’i bashkuar familjet tona dhe të reflektojmë ndjenjën fisnikëruese shpirtërore

Mustafa: Bajrami është mundësi e mirë për t’i bashkuar familjet tona dhe të reflektojmë ndjenjën fisnikëruese

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë. Ai tha se desta e Kurban Bajramit është mundësi e mirë për t’i bashkuar familjet tona dhe të reflektojmë ndjenjën fisnikëruese shpirtërore. “Vlerat e festës së Kurban Bajramit manifestohen përmes devotshmërisë, solidaritetit, tolerancës dhe bartin porosinë e mirëqenies dhe paqes mbarë njerëzorë. Festa e Kurban Bajramit është mundësi e mirë për t’i bashkuar familjet tona dhe të reflektojmë ndjenjën fisnikëruese shpirtërore”, përfundoi urimin e tij Mustafa.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...