kek
mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Enver Hoxhaj thotë së trashëgimitë kulturore të një vendi janë pasuri e trashëgimisë botërore, që na mrekullojnë
Enver Hoxhaj thotë së trashëgimitë kulturore të një vendi janë pasuri e trashëgimisë botërore, që na mrekullojnë

Enver Hoxhaj thotë së trashëgimitë kulturore të një vendi janë pasuri e trashëgimisë botërore, që na mrekullojnë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, njëherësh edhe nënkryetar i PDK-së, ka uruar festën e Kurban Bajramit, duke ndarë edhe një përvojë personale. Hoxhaj, ka thënë së trashëgimitë kulturore të një vendi janë pasuri e trashëgimisë botërore, që na mrekullojnë për bukurinë dhe qëndrueshmërinë në kohë. “Prej xhamive më të bukura që kam parë, nga 30 vende muslimane që i kam vizituar, e veçoj gjithnjë xhaminë e madhe në Sanaa të Jemenit. Trashëgimitë kulturore të një vendi janë pasuri e trashëgimisë botërore, që na mrekullojnë për bukurinë dhe qëndrueshmërinë në kohë. Të gjithë besimtarëve muslimanë në Kosovë e botë, urime festa e Kurban Bajramit! Të lutemi dhe të angazhohemi të gjithë së bashku, për më shumë paqe, tolerancë e mirëkuptim mes njëri-tjetrit dhe për shtëpitë tona plot begati!”, ka shkruar Hoxhaj.

Kontrolloni gjithashtu

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Përkujtohen dëshmorët e kombit, Ismet Jashari, Gani Kastrati, Afrim Buçaj, Nuhi Mazrekun dhe Habib Zogaj

Në nderim dhe përkujtim të dëshmorëve të kombit, Ismet Jashari Kumanova, Gani Kastrati Afrim Buçaj, ...