MIT KS
Fillimi / Lajmet / Mustafa: Nuk është e rëndësishme që tre deputetë të LDK-së kanë votuar kundër mocionit për rrëzimin e Qeverisë
Isa Mustafa: Askush nuk mund ti ndryshojë kufijtë e Kosovës, në qoftë se ne nuk jemi për t'i ndryshuar ata

Mustafa: Nuk është e rëndësishme që tre deputetë të LDK-së kanë votuar kundër mocionit për rrëzimin e Qeverisë

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka thënë se ende nuk ka folur me nënkryetaren Vjosa Osmani pas votimit kundër mocionit që inicioi partia e tyre kundër qeverisë së udhëhequr nga Albin Kurti. Ai ka treguar se është munduar që LDK-ja të ketë unitet dhe se vendimmarrja duhet të bëhet në bazë të konsultimeve të brendshme. “Si kryetar i LDK-së e kam detyrë të krijoj unitet brenda LDK-së. Unë mund t’ju siguroj se gjatë kësaj periudhe kam bërë maksimumin të krijoj bashkëpunim dhe punë ekipore që vendimmarrja të rezultojë mbi bazë të konsultimeve të brendshme. Askush nuk i ka thirrur ata që t’iu thotë pse kanë votuar kundër, por a kanë bërë mirë apo jo, relacionin e tyre duhet ta vëmë në raport me relacionin e shumicës. Për mua me rëndësi në këtë rast është që 24 deputetë kanë votuar për. Nuk është fare e rëndësishme për mua që tre deputetë kanë votuar kundër. Kjo është logjika ime. Është logjikë e shumicës sepse demokracia respekton shumicën”, ka thënë Mustafa.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...