Ndahet nga jeta komandanti i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Muzafer Haruni - "Capi"

Ndahet nga jeta komandanti i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Muzafer Haruni – “Capi”

Ka ndërruar jetë njëri prej komandantëve të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Muzafer Haruni i njohur me nofkën e luftës si Capi, ajmin e kanë konfirmuar familjarët e tij. “Ka qenë për vizitë në Turqi. Ka pësuar një infarkt. Ky është një lajm i hidhur dhe i rëndë që sot mori familja jonë”, shprehen familjarët e Muzaferit. Ndryshe, “Capi” përveç se ka qenë pjesëtarë i UÇK-së, ai ka qenë aktivistë edhe i shumë aksioneve humanitare që nga lufta e Kosovës e këndej. Varrimi i tij do të bëhet nesër pas namazit të xhumasë në Varrezat e Dëshmorëve në Haraqinë të Shkupit.

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …